tisdag 3 maj 2022

Sommarkonferens i Långshyttan 13-17 juli

Sommarkonferens i Långshyttan 13-17 juliMötestider:
Onsdag 13/7 18.00 Inledningsmöte
Torsdag - lördag 11.00 & 15.00 Bibelundervisning / missionsmöten
Torsdag - lördag 18.00 Väckelsemöten
Söndag 17/7 11.00 Finalmöte

Samhällsklimatet förändras drastiskt och blir alltmer Kristusfientligt. Vi inser även att våra möjligheter att verka har förändrats. Det som idag sker i vårt land, i Europa och på andra platser utöver vår jord, är apokalyptiskt, och det så fruktansvärt grymma kriget i Ukraina är ännu en väckarklocka om hur ondskefull och skör tillvaron är.

Efter två år med pandemi och restriktioner är det nu äntligen dags att inbjuda till Maranataförsamlingens Sommarkonferens i Långshyttan, Dalarna. Den 13- 17 juli samlas vi till dagar inför Herrens ansikte, med tro och förhoppning om att Guds eget Ord ska tala till oss och ge vägledning i en svår och komplicerad tid.

Vi delar Ordets och bordets gemenskap. Inga deltagaravgifter tas upp för att få vara med där evangelium förmedlas. Det är syskonkärlek med gemensamt ansvar och givande som bär; där ”Gud älskar en glad givare” får genomsyra gemenskapen och utjämningens förverkligande.

Konferensens tema är Till dess att han kommer!

Det är lätt att fastna i missmod och spekulationer i en tid som vår. Men kom ihåg att Gud är densamme och att uppdraget består tills den dag Jesus kallar hem församlingen.

Delar ett böneämne som den urkristna församlingen i Jerusalem gav uttryck för då apostlarna hade släppts fria från fängsligt förvar efter att ha lidit för Jesu namns skull. Måtte vi ha samma bön i våra hjärtan och inte låta något hindra oss från att prioritera rätt. Tiden är dyrbar:
Och nu, Herre, se hur de hotar oss! Hjälp dina tjänare att frimodigt förkunna ditt ord” (Apg 4:29).

Långshyttan är en naturskön plats med fina promenadmöjligheter, och åt alla håll finns det sjöar och vattendrag. Församlingens missionscenter i sig har begränsade logimöjligheter och inte heller samma standard på bekvämlighet som vi hade på Pilgrimshem Hotell i Stockholm, men vi kommer att göra allt vi kan för att på bästa sätt bereda enkel logi för alla som vill komma.

Tag med egna lakan och handduk, och har du husvagn eller husbil, eller kanske ett tält att sova i så är det mycket bra. Med pionjäranda tar vi oss an verket för att samlas till en första Sommarkonferens i Långshyttan, och var nu med och be till Gud för dessa så viktiga dagar, och planera för att kunna vara med.

Kostnad för kost och logi finansieras genom frivilliga gåvor. Ingen avgift tas ut, för att möjliggöra för alla att kunna vara med. Någon kan ge mer, andra mindre.
För gåvor: Swish 123 155 1571, pg 44 10 05-6.  Märk: Sommarkonferensen

Amälan senast den 5 juli. 
Mejla info@maranata.se eller ring 070 - 201 60 20.
Väl mött!