söndag 11 juli 2021

Missionen i Dominikanska republiken

Missionen i Dominikanska republiken

Besök hos en familj i Batey Palavé.Mars månad 2020 reste församlingens missionärer från Dominikanska republiken till Sverige med evakueringsflyg. Nu, mer än ett år senare, har Zebastian Vidén och Berno Vidén kunnat återvända till missionsfältet i Batey Palavé. Zebastian har redan hunnit vara där några veckor och Berno kom för några dagar sedan. 

Zebastian Vidén
Zebastian skrev strax efter sin ankomst: För några dagar sedan anlände jag till Dominikanska republiken och blev varmt välkomnad. Juni är inte den bästa tiden på året att komma hit, helt klart, och eftermiddagarna är värst. Men man får ta en dag i taget, i det tempo man klarar av.

Har hunnit träffa en del syskon sedan jag anlände. Under helgerna så inträder utegångsförbud kl 15, och nu till vardags kl 18, vilket ju begränsar möjligheterna att röra sig något.

Ikväll (lördag) samlades några av vännerna till bönemöte, en av de första samlingarna vi haft möjlighet att ha sedan lång tid tillbaka. 

Fortsätt att bedja för missionen. "Skörden är stor men arbetarna är få. Be därför skördens Herre att han skickar ut arbetare till sin skörd."