måndag 10 april 2017

Hoppets budskap i en dödsmärkt värld

Välkommen till årets Påskkonferens 13 - 17 april

Det är med glädje Maranataförsamlingen i Stockholm inbjuder till årets påskmöten. Konferensen inleds på skärtorsdagen klockan 18.00 med bön och brödsbrytelse. Därefter är det dagliga samlingar med förkunnelse, undervisning, väckelse- och missionsmöten. På påskafton kommer även evangelisation att arrangeras med sång och traktatutdelning på Stockholms gator.

Som Jesu lärjungar i den yttersta tiden har vi all anledning att komma tillsammans. Tidstecknen som förutsäger Jesu snara tillkommelse är många och vi upplever hur den tid vi lever i blir alltmer förvirrande. Terrordåden gör sig påminda i vår absoluta närhet. Jesu ord om ångest och ängslan bland folken gäller för vår tid. Men framförallt har vi ett hoppets budskap till en sargad värld. Ondska kan aldrig fördrivas med ondska. 

Vi äger ett sprängfyllt evangelium med kraft att förvandla människors liv. Mänsklighetens enda hopp är Jesus Kristus! Det finns inget annat namn och ingen annan person som kan frälsa, och församlingen är det redskap i tiden som Gud har valt för att göra Jesus känd för alla.

Varmt välkommen att vara med under årets påskhelg för att tillsammans förkovras och förberedas för tjänst i Guds rike. Tiden är kort! Vi behöver varje tillfälle som ges till att mötas och uppmuntra varandra till en mer hängiven tjänst för Jesus.

Vi möts på församlingens missionscenter med adress Bällstavägen 100 i Bromma. 
För information och anmälan kontakta Maranataförsamlingen i Stockholm
Tel 08 98 56 83 Epost info@maranata.se