tisdag 5 juli 2016

Missionshälsning

Missionshälsning

Guds frid!
Här kommer en kort liten hälsning ifrån oss som arbetar med Maranataförsamlingens mission i Palavé, Santo Domingo, nu under sommaren. Och sommar är det verkligen här! Värmen är nästan outhärdlig ibland, och att ta en liten siesta på eftermiddagarna är helt nödvändigt för att orka med.

På bilderna nedanför syns några små ögonblick ifrån frukostserveringen som vi har varje vardag. Ett 120-tal utvalda barn ifrån området kommer och får äta sig mätta på mornarna. Det serveras antingen flingor med mjölk, mackor med salami och ägg, varm choklad eller gröt. En till synes liten och enkel hjälp, men kan betyda så mycket för en fattig familj som inte har råd med frukost till sina barn.
Hälsningen slutar här, men förhoppningsvis kommer vi kika fram fler gånger här på bloggen med bilder och rapporter ifrån arbetet.
Tack till alla som stödjer missionen med offer och bidrag, och stort tack till alla som BER för arbetet och för oss som är här. Bönen är det starkaste vapnet och ingenting är omöjligt för den som tror!

Många hälsingar till alla! 

/Magdalena, Morgan och Illenia